Akustični duo UNPNKD objavio lyric video za novi singl pod nazivom „Doviđenja“

Nakon dužeg vremena, akustični duo UNPNKD izdao je novu, emotivnu pesmu pod nazivom „Doviđenja“ za nezavisnu, produkcijsku kuću LVL:33 records iz Beograda.

Ova pesma najavljuje novi EP koji će izaći do kraja godine i možete je poslušati na svim relevantnim digitalnim platformama.

Samu pesmu najbolje objašnjava jedan od komentara na društvenim mrežama:

„Palanački bend UNPNKD iznenadio je svoje fanove emotivnom baladom pod nazivom “Doviđenja”. Pesma nosi snažnu poruku o oproštaju i ljubavi koja nestaje, ostavljajući dubok trag u srcima slušalaca. “Doviđenja” je pesma koja istražuje emotivne nijanse rastanka. Refren pesme postaje himna za one koji su iskusili bol oproštaja, dok se tekstualne linije probijaju kroz slojeve emocija, od tuge do nade. Bend, koji je poznat po svojoj autentičnoj kombinaciji zvuka i teksta, još jednom je uspeo da prenese emotivnu poruku kroz svoju muziku. “Doviđenja” donosi mešavinu melodičnih gitara, emotivnog vokala i snažnih tekstualnih linija koje pogađaju pravo u srce. Pesma je dostupna na svim digitalnim platformama, a bend poziva sve ljubitelje muzike da se pridruže njihovoj vožnji kroz zvuk i reči ove oproštajne simfonije.“

Novski, UNPNKD i Zvezdarski vampir najavljuju koncertnu promociju u Smederevskoj Palanci i Beogradu

Koncertna promocija novog singla desiće se u okviru promocije bendova produkcijske kuće LVL:33 records:

04. novembra u Smederevskoj Palanci u Punk Rock Cafe-u

12. novembra u Beogradu u Kulturnom centru Grad.