Credit : Tim Tronckoe

Tarja Turunen najavila novi album

Ove godine, bivša pevačica Nightwish-a Tarja Turunen rano počinje prazničnu sezonu sa izdanjem novog albuma “Dark Christmas”.

Album je svojevrsni nastavak njenog albuma iz 2017. “From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas)” i biće objavljen 10. novembra. Koristeći zvuk velikog orkestra i razigranost dečjeg hora, finska solo umetnica ponovo savršeno spaja svoj klasično obučeni glas sa mračnijim gotik uticajima za maestralan bioskopski sablasni soundtrack za najomiljenije božićne melodije na svetu.

Sa očaravajućim i zadivljujućim izvođenjem dobro poznatih božićnih pesama, kao što su „Last Christmas” grupe WHAM!, „All I Want For Christmas Is You” Mariah Carey, „Wonderful Christmastime” Paula McCartneya, klasike kao što su „Jingle Bells”, „Frosty The Snowman“ i „Rudolph The Red-Nosed Reindeer“, kao i Tarjina potpuno nova originalna pesma „Dark Christmas“, to je savršen album za one koji žele da prigrle praznični duh dok istražuju misterioznije strane sezone .

Mariah Carey se javila: “Vreme je!”

„Bilo je fascinantno zaroniti u ovaj novi svet“, kaže pevačica. „Cenićete ove božićne pesme sa našim aranžmanima koji zaista zvuče na način na koji nikada ranije nisu. Bilo mi je zadovoljstvo da se još jednom udružim sa Jimom Dooleyom i Timom Palmerom. Nadam se da ćete se uvući u naše shvatanje mračnog božićnog duha .”