Photo : Promo

Balkanrock Sessions benda Bolesna Štenad dostupan i na streaming platformama

Snimak nastupa pank benda Bolesna Štenad u okviru serijala online live koncerata “Balkanrock Sessions” dostupan je za slušanje i na najvećim streaming muzičkim platformama.

Ceo koncert slušajte na željenoj platformi putem ovog linka.

Bolesna Štenad je punk bend koji već više od 10 godina svojim duhovitim tekstovima i energičnim i uzbudljivim nastupima zabavljaju sve od “7 do 107” godina. Iza sebe imaju 3 albuma “Loše loše“, “Desiće se lepe stvari” i aktuelni album “Gde su te manekenke gde je taj kokain“, kojim su 2019. godine proslavili 10 godina postojanja. Poseduju jedinstveni šarm, kako na bini, tako i van nje, a njihova muzika, tekstovi i pojava su kompletno zaokruženi, što ih čini jednim od najkarakterističnijih bendova srednje generacije. “Balkanrock Sessions” ekipa se na korak objavljivanja snimaka koncerata putem streaming platformi odlučila kako bi zadovoljila potrebe i navike svih svojih pratilaca. Kako neki od vas biraju da uživaju u muzici bez ostalih „ometajućih“ faktora ili žele da dobar zvuk ponesu u slušalicama svuda sa sobom, ideja o produkciji i distribuciji audio formata nastala je kao logičan produžetak njihovih sessiona.Naredni sessioni na digitalni platformama:
3. decembar – Ida Prester10. decembar – Funk Shui17. decembar – Igralom24. decembar – Naked Balkanrock se, kao medij koji neguje pravovremenost informacija i kritičko mišljenje, već dugi niz godina aktivno zalaže za očuvanje alternativne rok kulture. “Balkanrock Sessions” otvara nova vrata ovoj redakciji, njihov rad diže na viši nivo i omogućava im da što veći auditorijum upoznaju s izuzetno bogatom muzičkom ponudom regiona.Balkanrock je na svom Youtube kanalu objavio 8 nastupa, a druga sezona “Balkanrock Sessionsa” , čije objavljivanje startuje početkom 2022. godine, je već uveliko u pripremi.