Bend Alen Šenkovski objavio prvi singl “Muzej izgubljenih duša”

Alen Šenkovski, sin poznatog muzičara i tekstopisca Mirka Šenkovskog Geronima, godinama se bavi heavy metalom i bio je deo nekoliko sastava, a sada je oformio, možemo slobodno reći, supergrupu sastavljenu od Žanila Tataja – Žaka (ex Divlje jagode), Krešimira Kaštelana (Crvena jabuka) i Adriana Borića (Crvena jabuka).

Alen, koji je ujedno i gitarista benda, napisao je i zajedno sa bendom aranžirao prvi singl benda Alen Šenkovski, “Muzej izgubljenih duša”, dok je Geronimo napisao tekst i tako ponovno zašao u svoje izvorne heavy metal vode.

Čitajte više : Nova heavy metal supergrupa Alen Šenkovski najavila prvi singl

“Možemo reći da je izolacija u ovo doba pandemije zaslužna za nastanak ovog glazbenog projekta koji će tek pokazati zube svim ljubiteljima dobrog žestokog zvuka”, rekao je Alen Šenkovski i dodao kako su snimanje i dizajn zvuka odradili muzičari sami u svojim kućnim studijima, a po njegovim uputima.

“U ovom timu nastavljamo dalje s radom, kao i s načinom rada uz goste koji će se pojavljivati na budućem albumu kroz naše pjesme”, kažu iz benda koji je potpisao ekskluzivni izvođački ugovor za Croatia Records.

Spot je radio i montirao Dalibor Mrdić iz Invenio filmsa, a scenario uz njega potpisuje i Alen Šenkovski. Dobrodošli u mračni heavy metal Muzej izgubljenih duša.

izvor : music-box.hr