Photo : promo

Buč Kesidi rasprodali 4 koncerta u zagrebačkom klubu Sax!

Grupa Buč Kesidi već je rasprodala 4 od 7 koncerata koje će početkom decembra odsvirati u zagrebačkom klubu Sax.

U ponudi je još ostalo manje od 40% ulaznica za svirke u ponedeljak 4., uto-rak 5. i sredu 6. decembra.

Nakon pet rasprodatih koncerata u dvorištu ALU u Ilici 2021. godine i stadiona Šalata u maju ove godine Buč Kesidi ponovo beleže fantastične nove rezultate u Zagrebu. Rezidentura u Palmotićevoj obeležiće koncertni decembar, a dolazi kao kruna na veliku sezonu benda. Iza Buč Kesidija je uspešna turneja „Skupi snagu“ u sklopu koje su, osim Zagreba, nastupili u puno regionalnih grado-va, da bi vrhunac došao sa rasprodatim beogradskim stadionom Tašmajdan pred 10.000 ljudi. Takođe, bend je početkom oktobra nastupio ispred 12.000 ljudi u ljubljanskoj Areni u Stožicama, kao gosti bendu Joker Out, a najavljen je i njihov solo koncert u glavnom gradu Slovenije – gde u Kino Šišku dolaze 17. februara 2024. Osim toga, predstavili su i tri pesame sa predstojećeg, trećeg studijskog albuma.

Upravo je Zagreb jedan od epicentara njihove popularnosti gde bend u decembru donosi sve svoje najveće pesme kao što su „Euforija“, „Kafe aparat“, „Laž“, „Skupi snagu“, „Subota“, „TIHO“, „Curimo po asfaltu“ zatim naravno „Nema ljubavi u klubu“, „Nedelja ujutru“ i „Đuskanje ne pomaže“ kao i mnoge druge.

Legendarni klub Sax u Palmotićevoj ulici će proslaviti u narednoj sezoni 25 godina rada i obeležiće to nizom intimnim klupskih koncerata velikih imena domaće i regionalne scene.

Preostale ulaznice za koncerte u ponedeljak 4., utorak 5. i sredu 6. decembra mogu se kupiti na sajtu Eventima i na blagajni kluba Sax svaki dan u radno vreme kluba, po ceni od 20 eura.