FOTO: Branko Gavrić

Legendarna rok grupa Električni orgazam ovog petka nastupa u Kruševcu

U okviru jesenje mini turneje kojom obeležava 40 godina od objavljivanja svog trećeg albuma „Les chansones populaires”, legendarni Električni orgazam će nastupiti u Kruševcu ovog petka, 20. oktobra, od 21 sat u Basement baru.

„Les chansones populaires” je album sa obradama pesama poznatih svetskih bendova uz koje je „Orgazam” odrastao i koje su njima bile bitne. Ploča je objavljena davne 1983. godine za Jugoton i na njoj se nalazi 8 velikih pesama Rolingstounsa, Bitlsa, Bouvija, Dorsa, Velvet andergraunda, Ti-Reksa i drugih, a u prepoznatljivom stilu Električnog orgazma.

Pored odabranih pesama sa albuma „Les chansones populaires”, Električni orgazam će na koncertu, naravno, odsvirati i sve hitove uz koje su odrastale generacije poklonika rok muzike na ovim prostorima, kao što su „Igra rokenrol cela Jugoslavija”, „Zlatni papagaj”, „Bejbe ti nisi tu”, „Da si tako jaka”, „Nebo”, „Svečane bele košulje”, „Seks, droga, nasilje i strah”, „Ne postojim” i mnoge druge.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.300 rsd su u prodaji u Basement baru (Majke Jugovića 11). Na dan koncerta ulaznice će koštati 1.500 rsd.