Chestera Benningtona u Linkin Parku menja… pevačica?

Linkin Park je praktično okončao svoj rad kada je vokal Chester Bennington preminuo 20. jula 2017.

Linkin Park je odsvirao omaž koncert u Los Anđelesu 27. oktobra u Holliwood Bowlu te iste godine, objavio tribute live album pod nazivom “One More Light Live”, i to je bilo to, osim nekih luksuznih reizdanja starijih albuma.

Tokom Twitch prenosa uživo 2022, multiinstrumentalista Linkin Parka Mike Shinoda rekao je da on i ostatak benda razgovaraju, ali da ništa drugo nije u planu.

– Jedina vest za Linkin Park koju imam za vas je da… Da, razgovaramo svakih nekoliko nedelja — razgovaram sa momcima, ili nekim od momaka. I nema turneja, nema muzike, nema albuma u ​​pripremi. U redu, pa dozvolite mi da vam to kažem. Zato imajte na umu da se to ne dešava.

Shinoda je nastavio:

– Samo ću reći toliko za sada. Kažem to zato što kad god bend bilo šta kaže ili uradi bilo šta, svi pokušavaju da pokrenu nešto, a mi, kao, ‘Ne, ne, ne , ne pokreči hajp’. Razočaraćeš se. Ne radi to.

Sada, čini se da se nešto ipak vrlo tiho radi. U intervjuu za Wired In The Empire, frontmen benda Orgy Jay Gordon je rekao da Linkin Park ima novo lice na vokalu.

– Veoma, veoma kul momci i očigledno odličan bend. Oni postoje dugo vremena i još uvek rade – rekao je Gordon za Loudwire. – Biće teško bez Chestera [Benningtona], ali videćemo. Čujem da sada imaju pevačicu. To sam čuo.

Gordon je ipak upozorio:

– Nemojte me citirati o tome. Nisam siguran ko će biti vokal, ali čuo sam da će biti žensko. Možda će samo pokušati da nastave tako. To bi trebalo da bude zanimljivo.

Veoma čudan zahtev da se “ne priča o tome”. naročito kada je Gordon, kao što je pomenuio voditelj RadioActive Mike Z. rekao “čujem da sada imaju pevačicu” – to nijestvar koja može da se kaže i da prođe tek tako .

Očigledno, šta se zaista dešava s Linkin Parkom, saznaćemo zajedno.

Izvor: Metal Injekcion / Headliner.rs