Čujte novu pesmu benda Architects

Engleski metal bend Architects objaviće svoj deveti studijski album, “For Those That Wish To Exist”, 26. februara putem Epitaph-a.

Ploča stiže kao nastavak njihovog hvaljenog izdanja “Holy Hell” iz 2018. godine, koje je stvoreno usled boli i očaja koji su ležali njihovim srcima povodom gubitka brata, druga iz benda i najboljeg prijatelja – Tom Searlea, gitariste i osnivača benda.

Četvrti singl sa albuma, “Meteor”, možete pogledati ispod.

U „Za one koji žele da postoje“, Architects ispituju ulogu koju svi igramo u polaganom razaranju sveta i bave se najvećim pitanjima sa kojima se suočava budućnost naše planete. Takve brige koje već dugo prevladavaju u muzici benda koji neprekidno zagovara i deli svoju platformu sa uzrocima kao što je Sea Shepherd, otvoreni su kritičari varvarskih vežbi poput lova na lisice i koji se fokusiraju na održivost u svemu, od svojih turneja do proizvodnja roba.

„Ovaj album je bio moj pogled na našu nesposobnost da se promenimo u način života koji će održati ljudsku rasu i spasiti planetu“, rezimira glavni autor i tekstopisac Dan Searle. “Želeo sam da se pogledam u ogledalo i postavim sebi pitanje šta ćemo, za razliku od pokušaja da upiremo prstom u političare. Promena mora započeti na ličnom nivou. Svet je razvio kulturu želje za nekim inače da se nosimo sa tim, kada treba da preuzmemo sopstvenu odgovornost. To tamo mora početi. ”

Spisak pesama na albumu “For Those That Wish To Exist” :

01. Do You Dream Of Armageddon?
02. Black Lungs
03. Giving Blood
04. Discourse Is Dead
05. Dead Butterflies
06. An Ordinary Extinction
07. Impermanence (feat Winston McCall of PARKWAY DRIVE)
08. Flight Without Feathers
09. Little Wonder (feat. Mike Kerr of ROYAL BLOOD)
10. Animals
11. Libertine
12. Goliath (feat. Simon Neil of BIFFY CLYRO)
13. Demi God
14. Meteor
15. Dying Is Absolutely Safe

Bend čine pevač Sam Carter, bubnjar Dan Searle, basista Ali Dean i gitaristi Josh Middleton i Adam Christianson.