Uskoro premijera filma ,,Long Live Rock…Celebrate The Chaos”

Film ,,Long Live Rock…Celebrate The Chaos” premijerno će biti prikazan 12. marta u svetu.

„Long Live Rock … Celebrate The Chaos“ duboko je zaronio u kulturu hard rock muzike. Ovaj žanr, koji vole milioni obožavalaca, mediji i muzička industrija često pogrešno shvataju i kleveću. U intimnim intervjuima, velikani roka razgovaraju o žanru i posebnom odnosu koji imaju sa svojom publikom.

Članovi bendova kao što su METALLICA, GUNS N ‘ROSES, SLIPKNOT, KORN, ROB ZOMBIE, FFDP, RAGE AGAINST THE MACHINE, GRETA VAN FLEET, HALESTORM, Machine Gun Kelly, SHINEDOWN i mnogih drugih, gostovali su u filmu koji je snimljen tokom poslednjih nekoliko godina na raznim američkim rok festivalima.

Veteran filma, TV producent i dugogodišnji muzički supervizor Jonathan McHugh debituje u režiji sa “Long Live Rock”, a takođe je i koproducent filma, zajedno sa Garijem Spivackom i Jonathanom Plattom.

„Live Live Rock“ pokreće se svetskom premijernom projekcijom na mreži 11. marta, uključujući sesiju pitanja i odgovora sa stvaraocima filma, članovima benda i nekim gostima iznenađenja. Sledećeg dana, „Live Live Rock“ biće dostupan ljubiteljima muzike širom sveta LongLiveRockMovie.com.