Wed. Sep 22nd, 2021

Da li je ovo 10 najluđih mercheva ikada ?

Naravno, skoro svaki bend na planeti ima svoje majice koje prodaje, ali hteli smo da pročaprkamo i vidimo šta još može da se nađe u ponudi.

Proronjali smo i pronašli 10 komada najčudnije rok robe koje možete dobiti.

Od lažnih brkova, preko stetoskopa, do stalker rukavica….

Weezer realistični lažni brkovi

Weezer na svojoj veb stranici ima četiri pakovanja lažnih brkova (koji nam više liče na govno ili krem bananice) za 10 dolara. Nikada ne znate kada će vam zatrebati realistični lažni brkovi kako biste se mogli ‘uklopiti!’

Motley Crue Dr. Feelgood Stetoskop

Možete biti svoj dr. Feelgood sa ovim ‘prilagođenim ograničenim izdanjem Motley Crue 30 -godišnjice dr. Feelgood stetoskopa.’ Ovaj stetoskop je potpuno funkcionalan i iako pesma/album Dr. Feelgood govori o trgovcima drogama, stetoskop je verovatno bio sigurnija opklada od pretvaranja droge, novca i vage u merch.

Čudni ljubimac Al Chia

Sledeće na listi rok zvezda sa čudnim merchom je nešto zbog čega ova zvezda izgleda još čudnije nego ranije. Možete imati sopstvenog čudnog ljubimca Al Yankovic Chia i učiniti da se kosa sa potpisom Weird Ala u samo nekoliko nedelja pretvori u raskošnu zelenu biljku.

Ozzy slepi miš sa odvojivom glavom

Merch Ozzy Osbournea ne razočarava i uključuje plišanog slepog miša sa odvojivom glavom za samo 40 dolara. Slepi miš je opisan kao mekana igračka – plišani slepi miš koji oživljava legendarni trenutak u istoriji roka, i iako je čudan, prilično je sladak i ne bismo imali ništa protiv da ga imamo.

Srebrni prsten Metallica Vulturus

Ovaj prsten se trenutno nalazi u Metallicinoj prodavnici za 300 dolara. Prsten je 100 % srebro i predstavlja pesmu koju je bend izveo samo uživo, a tek treba da se pojavi na bilo kom albumu ‘The Other New Song’.

Rukavice Cannibal Corpse Stalker

Nismo sigurni zašto biste ikada poželeli ili vam zatrebaju stalker rukavice za proganjanje drugih, ali ovde su ljubaznošću Cannibal Corpsea. Ove super čudne rukavice dostupne su na njihovoj veb stranici za 24,99 USD.

AC/DC PWR UP prtljag

Još jedan čudan komad je ovaj PWR UP prtljag iz AC/DC -evog šopa, koji je otprilike 200 USD. Kofer ima tri različite veličine i izgleda kao zadnji deo pojačala, ali dizajn izgleda kao da bi mogao privući neželjenu pažnju na aerodromima.

Bring Me the Horizon Syko sok

Bring Me the Horizon na svom sajtu sa robom ima nešto nasumično nazvano ‘Syko Juice’, što je zapravo veganski sos za roštilj. Opisan je kao „savršen dodatak ovogodišnjoj sezoni roštilja“ i dostupan je za otprilike 14 dolara.

Metallica Monopol

Metallica trenutno ima svoju verziju Monopola pod nazivom Metallica World Tour za 39,99 dolara. Na poljima se mogu naći Lady Justice, kovčeg Death Magnetic, električnu stolicu Ride the Lightning, krst Master of Puppets, toalet Metal Up Your Ass i Scary Guy.

Ozzy-jev pribor za roštiljanje

I poslednji deo mercha koji smo izdvojili za danas, ali ni blizu pa najmanje bitan je Ozzy-jev pribor za roštiljanje. Vaše pljeske i ćevapi takođe mogu zavoleti Ozzyja sa ovom opremom. Svaki alat ima „Ozzy pravila“, odnosno natpis ,,Ozzy Rules” na sebi, a postoji čak i alat za brendiranje. Ovi alati deluju pomalo ironično s obzirom na to da je Ozzy Osbourne zapalio kuhinju kada je pravio sendvič sa slaninom.

Highwaystar Magazine radio