Photo : promo

Dario Terglav ima novi singl “Do posljednjeg daha s tobom”

„Novi singl “Do posljednjeg daha s tobom“ govori o iskrenoj ljubavi i kao stvoren je za prvi ples mladenaca!“

Nakon uspešnog dueta sa Nikolinom Tomljanović “Osloni se na mene“, Dario Terglav iz Rijeke nam se predstavlja u malo drugačijem ruhu – predivnoj baladi „Do posljednjeg daha s tobom“ koja je kao stvorena za prvi ples mladenaca opisujući najlepšu i najiskreniju ljubav.

“Bio sam iznenađen i preoduševljen kada sam čuo da je duet s Nikolinom ušao u Top Hr 40 najslušanijih pjesama na radio postajama u Hrvatskoj. To mi je dalo potvrdu da sam krenuo u pravom smjeru svog glazbenog puta i dodatno me motiviralo. Osjetio sam da je sada vrijeme za nešto posebnije, meni bliže srcu i dugo sam tražio baš “pravu“ pjesmu s kojom se mogu izraziti.

Tada sam čuo demo snimku tekstopiskinje Senke Laginje koju je uglazbio Marko Tomasović i sam sam sebi rekao “To je to!“. Bila je to ljubav na prvo slušanje” – kaže nam Dario.

Matija Zec je svojim aranžmanom dao dodatnu čar, a za izvršnu produkciju je bila zadužena Ana Borić. Spot je snimljen u dvorcu Frankopan u Kraljevici, veštim rukama snimatelja Igora Modrića, a dok je dodatnu romantičnu atmosferu svojim plesnim pokretima upotpunila Ivana Brkljačić.

“Po meni je ovo prava, pozitivna ljubavna pjesma, zato je i ideja snimanja spota bila da se napravi u dvorcu koji su inače uvijek u povijesti bili simboli romantike i ljubavi. Bila mi je želja imati u svom opusu pjesmu koja je prigodna za prvi ples i Valentinovo, ali i za bilo koju svakodnevnu prigodu kada svojoj voljenoj osobi želimo izraziti svoje najiskrenije osjećaje. Nadam se da će ovaj singl “Do posljednjeg daha s tobom“ jednako zarobiti srca slušatelja kao što je zarobio i moje“ – poručuje nam za kraj, Dario Terglav.

Pesmu „Do posljednjeg daha s tobom“ slušajte na streaming servisima.