Direct Drive objavili spot za prvi singl

Punk/rock/metal/grunge/alternative bend Direct Drive iz banatskih rock sela u Vojvodini, objavio je spot za svoj prvi singl sa debitantskog albuma “Ruka za spas”.

Miks i mastering pesme odradio je Nikola Nenin, dok je za video produkciju zadužan Julijan Vojin, a kamerman i snimatelj je bio Miroslav Marinković, kao i Nebojša Grujić, Jovan Đukić, Jelena Mrđen koji su takođe bili snimatelji.
Bubnjevi snimljeni u Suhaken studiju, a gitare i vokali u studiju “Stavrin”.

Osnovani davne 2011-te godine u banatskim rock mestima, bend je od samog početka osim ljubavi prema svirci i kvalitetnim kompozicijama modernih i savremenih rock/punk/metal/grunge/alternatinih izvodjača imao ujedno i motiv – promociju kvalitetnog i sirovog Rock’n’Rolla, radi sveopšte koristi muzičara i prisutnih posetioca svirke. Kasnije iskustvom renomirani, navežbani, i reoformljeni ali ništa manje motivisani – bend odlučuje da krene u autorske vode i sam krči sopstveni put na sceni, sa istim motivom. Tim povodom započinje rad na konceptualnom, autorskom, debitantskom albumu “Ruka za Spas”, sa prvim singlom i spotom pod nazivom “Ništa Drugačija”. Bend najavljuje da će uskoro biti više informacija vezano za turneju i zahvaljuje se prijateljima pri pomoći u realizaciji ovog spota.

Više informacija o bendu možete saznati na njihovoj Facebook i Instagram stranici.