(Image credit: Ross Halfin)

Dokumentarac o Ozzyju izlazi nakon dve decenije

“We Sold Our Souls For Rock ‘N’ Roll”, u režiji Waine’s World’s Penelope Spheeris, dobio je zeleno svetlo od Sharon Osbourne nakon dve decenije koliko je stajao na polici.

Dokumentarac o Ozzyju Osbourneu biće objavljen nakon što je bio odložen na više od 20 godina.

Film, “We Sold Our Souls For Rock ‘N’ Roll”, snimila je tokom turneje Ozzfest 1999. rediteljka “Waine’s World” i “Decline Of Western Civilization” Penelope Spheeris.

Ozzy Osbourne otkrio ko bi voleo da ga igra u biografskom filmu

U novom intervjuu za The Metal Voice, Spheeris je detaljno govorila o predstojećem filmu i otkrila da se u njemu pojavljuju heavy metal zvezde kao što su Slipknot, Slayer, System Of A Down, Fear Factory i Rob Zombie.

„Išla sam u Muzej filmske akademije [u avgustu] jer su nedavno prikazali ‘We Sold Our Souls For Rock ‘N’ Roll’, što je film koji sam snimila sa Sharon i Ozzyjem [Osbourneom] pre 20 godina,” rekla je Spheeris.

„I nikada nije objavljen. Tu ima članova bendova kao što su Black Sabbath i Slipknot, Rob Zombie, System Of A Down, ima Godsmack, Fear Factory, bla, bla, bla, bla, 10 bendova je u njemu. I Sharon je rekla da će ga sada objaviti. Posle 20 godina.”

Pogledajte Ozzyja Osbournea napravljenog od kolača u prirodnoj veličini

Režiserka je kasnije dodala: „Radila sam tri godine na tom filmu i nikada nije izašao. Ujutru sam se budila, ležala u krevetu, plakala po pola sata pre nego što ustanem iz kreveta, jer nikad nisam dobila film. A sada, mislim, to je istorijski dokument na ovom mestu Ozzfesta 1999.”

Spheeris nije sigurna kada i kako će “We Sold Our Souls For Rock ‘N’ Roll” biti objavljen, ali je rekla za Metal Voice: „Ipak ću stupiti u kontakt [sa Sharon Osbourne] sledeće nedelje i učiniti sve što mogu kako bih joj pomogla da izbaci film.”

Izvor : Loudersound.com