dram pred Novu godinu prave koncert u Beogradu

dram, popularni beogradski synth indie rock bend održaće veliki koncert u petak, 29. Decembra 2023. u beogradskom klubu Zappa Baza.

Gosti na koncertu biće naknadno objavljeni!

dram, beogradski bend sastavljen od večitih dečaka, snagama oscilirajućih sintisajzera i energičnih gitara, posle mnogo dugih meseci i mnoštva koncerata u regionu, vraća se kući i održava koncert za pamćenje tog zimskog petka 29. novembra. Suze, krv, znoj, ruže i divljaštvo u srcima vraćaju se kući u Beograd. Pripremite najluđe odevne kombinacije zbog kojih ne smete da izađete na ulicu i spremite se za kosmički rolerkoster kroz sintpop varijacije i rokenrol udare do totalne ekstaze. Nakon koncerta, dečaci iz benda puštaju najvoljenije trake iz kombija i smeštaja na turneji za nezaboravnu igranku do jutra.

dram, sint indi rok bend poznatiji kao bend koji koncerte pretvara u igranke i energetske bombe, a sada sve prljavijeg rokenrola, nastao je iz flerta moćnih gitarskih sekvenci, toplih retro sint fraza i tri mačo vokala koja ležu preko bombastičnih bas i bubanj deonica. dram iza sebe ima dva studijska albuma, debitantski “Nećemo promeniti svet” (2019.) i “Previše svega” (2022.), kolekciju najpatetičnijih, anksiozno-nezrelih i plesno-depresivnih pop pesama o dražima i strahovima mladosti. dram su: Stefan Aćimović (vokal, gitara) Marko Arizanović (klavijature, prateći vokali), Nikola Grozdanić (bubanj, elektronika) i Petar Blagojević (bas gitara, prateći vokal).

ULAZNICE u pretprodaji možete kupiti u Zappa Baru (Kralja Petra br. 41), kao i na svim prodajnim mestima Tickets.rs po ceni od 800 RSD, dok će na dan koncerta cena iznositi 1000 RSD.