Photo : Irena Jevtović

Festival zanatskog piva u Čačku: Treće izdanje CUG Festa posetilo preko 6000 ljudi

Tokom minulog vikenda, tačnije 18, 19. i 20. avgusta u parku Mladosti u Čačku održan je treći po redu festival zanatskog piva CUG Fest, sa posetom od preko 6000 osoba.

Pored izlagačkog programa 13 kraft pivara, festival je činio muzički program i art pijaca.

Kao domaćin pivara, i ove godine je to bio Čarlton. Svoja piva izlagale su i beogradske pivare Dogma, Kabinet, Salto, Inat, Tron i Zebrew, pančevačka Dilemma, novosadski Hog, čačanski Biro i Keg&Krigla, ali i crnogorski Mamut i bosanskohercegovački Oldbridž.

Photo : Irena Jevtović

Za DJ pultom prve večeri CUG Festa, tačnije u petak 18. avgusta našla se zvezda reperske scene i član sastava Bad Copy – DJ Timbe, kao i kraljevački DJ Darkinjo. U subota 19. Avgusta sjajnu atmosferu napravili su nosioc oldschool funky i disco zvuka DJ Iron i legenda beogradske scene DJ Eye. Posebno uzavrlu žurku kreirao je mladi čačanski DJ Bogi sa maratonskim setom poslednje večeri festivala.

Na festu je bio predstavljena i art pijaca domaćih umetnika i zanatlija. Svoje radove izložili su umetnici Sandra Cvijović, Maja Stojanović Zmaja, Vuk Đurić Endo, Irena Jevtović Kusha chiks i Đorđe Grbović. Posetioci su mogli da kupe proizvode brendova – Glinena kornjača keramike, Dadaume kuhinjskih kecelja, NevidljivoJeVidljivo ručnih radova, Stena Handmade nakita, DR sapuna, JM accessories, Daschana torbi i proizvoda od kože, Ladna Trajna i Mam In nakita, Kendama Serbia igrački od drveta, Funk Yard odeće, kao i DUK i Uzlet majica i cegera.