Fuzz fest početkom januara u Pirotu

Početak godine u Pirotu obećava uspešnu sezonu događaja.6. i 7. januara Fuzz Studio iz Pirota organizuje svoj po redu treći Fuzz Fest.

Na festivalu će pored lokalnih bendova nastupiti i sada već dobro pozati H.C.Z iz Zaječara.
Prvog dana festivala sa početkom od 21 čas čast da nasupe imaće : Bend MrGood koji su 2018. godine u Beogradu osnovala tri pirotska muzičara, kojima su se kasnije priključila još dva dodatna člana. Petorka svoju muziku bazira najvećim delom na punku. Drugi bend koji nastupa jeste Momčilov Zmaj. Mlada punk ekipa pred kojom je svetla budućnost, a njihovu najnoviju pesmu možete čuti ispod. I na kraju prvog dana nastupa bend Andergrand koji ce imati ulogu tribute benda Kultur Shock-a.

Što se tice drugog dana festivala tog dana će nastupiti : Maz, Sol i Piper- jos jedna mlada ekipa iz Pirota puna humoristickih poruka, koji su nedavno objavili i novu pesmu “Za jedenje kude?”. Kao što smo i pomenuli, tu je i Bend H.C.Z koji svira sirov hardcore-punk sa primesama raznih muzičkih pravaca i začinjenim humorističkom lirikom. I na samom kraju tu je najpoznatiji pirotski bend Burning Leaf. Bend sa dugim stažom i koji stvarno ume da dovede atmosferu do usijanja.

Ulaz prvog dana biće 100, a drugog dana 200 dinara.