Jim Carrey at the Los Angeles Premiere Screening of "Sonic the Hedgehog 2" held at Regency Village Theatre on April 5th, 2022 in Los Angeles, California. (Photo by Gilbert Flores/Variety/Penske Media via Getty Images)

Glumac Džim Keri “uhvaćen” u javnosti posle dosta vremena, ali sada ima novi imidž

Glumac Džim Keri snimljen je u javnosti posle dugo vremena.

Paparazzi su 61-godišnjeg glumca i komičara uhvatili ispred jednog restorana u Los Anđelesu. Bio je na večeri s prijateljima, među kojima su bili Džimi Kimel, Set Grin, Adam Sendler, Dastin Hofman, Džef Ros… Džim je pažnju privukao i novim imidžem – sada ima kosu dugu do ramena.

Da podsetimo, glumac je početkom 2022. godine objavio da se povlači iz glume. Rekao je da je “dovoljno učinio” i otkrio planove.

– Idem u penziju, prilično sam ozbiljan. Zavisi – ako mi anđeli donesu još neku skriptu napisanu zlatnim mastilom, koja će mi reći da ljudi to moraju da vide, možda nastavim da glumim, ali pravim pauzu – rekao je tada Keri.

Glumac se proslavio ulogom u seriji “In Living Color”, koja je lansirala njegovu karijeru. Od tada je samo nastavio da niže velike uloge. Ostvario je brojne zapažene uloge u filmovima kao što su “Ace Ventura: Detektiv za kućne ljubimce“, “Glupan i tupa”, “Kako je Grinch ukrao Božić”, “Večiti sjaj nepobedivog uma”, “Reci Da”…

Jim Carrey ispričao kada je prvi put čuo Panteru