Goblini objavili novu pesmu

Šabači punk sastav Goblini objavili su novu pesmu !

Goblini su objavili pesmu “Meso” ispraćenu lyric videom kao prvi singl sa predstojećeg albuma “Jednina”. Producent je bio Dragan Alimpijević Pik, a snimano je u studiju “Road”.

Goblini su u subotu, 9. novembra u Muzičkoj kući Metropolis potpisali ugovor o izdavanju novog albuma pod nazivom “Jednina” koji će se pojaviti u prodaji 4. decembra. Ovaj album donosi nam deset novih pesama:

1. Meso

2. Hvala vam

3. Švić,švić

4. Ja, ti ili on

5. Ti si taj

6. Zapad-severozapad

7. Žmigavac

8. Il Migrante

9. Mirno more

10. Negde pred zoru

“Dugo smo radili na ovoj ploči i jako smo ponosni na ono što smo napravili. Ponovo smo sarađivali sa našim producentom Draganom Alimpijevićem Pikom i mislimo da smo uradili dobar posao. Na publici je da presudi da li je ovo dobar album“ – izjavili su momci iz benda.

Oni će imati i promocije albuma koje su za sada zagovorene u Beogradu i Novom Sadu, te koncerte u Zagrebu, Rijeci i Ljubljani.

Istovremeno, između Goblina i Metropolis Music-a dogovoreno je i objavljivanje reizdanja antologijskog albuma “Istinite priče I -deo” (Metropolis, 1994) koji ove godine slavi svoj 25. rođendan. Oba izdanja će biti objavljena i na vinilu.

Goblini su :

Branko Golubović Golub – vokal

Alen Jovanović – gitara

Leonid Pilipović – gitara

Vladislav Kokotović – bas gitara

Milan Arnautović – bubanj