Photo : promo

Grupa Art Effect predstavlja novog člana i novi singl

Splitsko-kaštelanski pop-rock bend Art Effect objavio je svoj novi singl “Leteći arhivi boli”, a predstavljaju i novog člana.

‘Pjesma je to koja metaforičkim jezikom dotiče problematiku manje-više znanu svakom čovjeku; onu kada se pojedinac nađe zatečen u svijetu bez nade, bez svjetla, bez radosti i bez ljubavi – ranjavan naletima crnih misli. No baš tada takve navale misli treba raskrinkati i odvažno im se usprotiviti. Čovjekova težnja da u svojem životu pronađe smisao i ponovno spoji nit kojom je vezan za bitak, primarna je motivacijska sila koja u konačnici vapi za mirom i svjetlošću, za Izvorom koji jest dohvatljiv’ – rekla nam je Mirna Leoplda Katinac, glavni vokal banda, inače slikarka i istoričarka umetnosti.

Na novoj pesmi, bend Art Effect, svoj već prepoznatljiv alternativni zvuk oplemenjuje notama novog člana kojeg ujedno ovim putem i predstavlja – Adrian Agnić na solo gitari. Tako se Adrian pridružuje Denisu Mitru (ritam gitara), Antoniu Žeravici (bas gitara), Roku Kalebiću (bubanj) i Mirni Leopoldi Katinac (vokal) te postaju petorka.

Pesma je snimljena u Extra Music Studiju pod producentskom palicom Ivana Cinottija, a spot je nastao pod budnim okom i kamerom Erika Lončara.