Photo : Marina Uzelac

Igralom vas pozivaju na promociju svog albuma “Premalim stvarima” u Yugovinilu

Grupa Igralom će 26. marta od 15h u prostoru muzičke prodavnice Yugovinil (Cetinjska 15) održati promociju svog trećeg studijskog albuma – “Premalim stvarima”(Menart Srbija).

“Pričaćemo o inspiraciji koja je prethodila nastanku albuma “Premalim stvarima”, predstojećem koncertu grupe u Zappa Bazi, ali takođe i o solo albumu,”Leđa mala” frontmena grupe Igralom, Dimitrija Dimitrijevića.” – rekli su iz benda.

O oba albuma pričaće novinar i muzički kritičar Miloš Dašić. Nakon promocije, članovi benda će nastaviti druženje sa fanovima i potpisivaće vinil svog novog albuma.

Pustinjski rock na balkanski način u Zappa Bazi – niški Igralom ponovo u Beogradu

“Premalim stvarima” se na digitalnim platformama pojavio prošlog novembra i tako prekinuo petogodišnju pauzu nakon izlaska drugog studijskog albuma grupe, „Sunovrat“, koji je od strane kritike označen kao jedan od najboljih albuma 2018. godine.

Album je snimljen u niškom studiju “My Room Acoustic”, Mladen Marjanović je miksao album, a Srđan Milovanović je uradio master.

Gosti na albumu su: Vedran Peternel, Sara Renar i Tea Režek.

Jedinstveni zvuk Igraloma, r’n’r u spoju sa tradicionalnom muzikom sveta, saharski dirt blues sa istočnjačkim melosom obavijen u ruho amerikane, sa ciljem da napravi vrtlog derviškog transa, prisutan je i na albumu “Premalim stvarima”.

Vizuelni identitet novog albuma grupe kreirao je studio STUDIO CONSTRUCTORY, koji su takođe producirali animirani spot pesme „Dan u životu“.

Igralom čine: Mladen Marjanović (gitara), Ivan Cvetković (bubanj i perkusije) i Dimitrije Simović (vokal, bas gitara).

Pogledajte spot „Dan u životu“ ispod.