Photo : promo

Grupa DRAM upriličila drugi pop up nastup i otkrila goste predstojećeg koncerta u Zappa bazi

Dram ovoga puta zasvirali na glavnoj prestoničkoj železničkoj stanici, a otkrili su i sve goste beogradskog koncerta.

Nakon „pop ap“ svirke koju su nedavno priredili prolaznicima u Knez Mihailovoj – Marko, Petar, Nikola i Stefan upriličili su još jedan akustik mini koncert, ovoga puta na stanici Beograd Centar u Prokopu. Najavili su da će nastavak igranke i pravi spektakl“- prirediti publici koja dođe u petak, 29. decembra, na njihov beogradski koncert.

Grupa Dram priredila pop up svirku u Knez Mihailovoj

DRAM: „Te iznenadne svirke, na neuobičajenim mestima po gradu i sadfa rade i radile su mnoge svetske muzičke zvezde. Bilo nam je beskrajno zabavno i izazovno da i mi to napravimo, doživimo tomiskustvo. Uzbudljivo je, izazovno i brzo- čim se otpakuju instrumenti- počinje svirka, nema nikakvih priprema, probe. Putnici na glavnoj beogradskoj železničkoj stanici su se okupljali dok smo svirali, neki su zastajali, neki su samo produžili jer su žurili na voz ali bilo je i onih koji su nas prepoznali, kojima smo privukli pažnju i pevali su sa nama….Jedna naša obožavateljka je rešila da zbog našeg mini koncerta putuje kasnijim vozom- ako joj otpevamo omiljenu pesmu!“

DRAM: „Zahvaljujemo preduzeću Železnice Srbije i menadžmentu „Infrastrukture železnica Srbije“, što su nam omogućili da održimo ovaj pop ap koncert na novootvorenoj glavnoj železničkoj stanici u Beogradu. Bili su odlični domaćini, mnogo su nam pomogli oko svega a sad ostaje i ovaj video snimak, na kom je ovekovečen i lep enterijer te stanice kao i podatak- da je železničkoj stanici Beograd Centar u Prokopu održan eto- čak i akustik mini koncert…“

Ko su sve gosti predstojećeg koncerta grupe Dram u Zapa bazi?

Dobitnicima regionalne nagrade Zadužbine Milana Mladenovića (2020.) i takođe prestižnog priznanja GODUM- „Nove muzičke nade Srbije”, biće ovo drugi samostalni beogradski koncert, nakon prošlogodišnjeg veoma uspešnog, rasprodatog koncerta u Domu omladine Beograda.

dram pred Novu godinu prave koncert u Beogradu

Indi pop grupa Dram će izvesti pesme sa njihova dva studijska albuma “Nećemo promeniti svet” i “Previše svega”, a ovoga puta imaće i goste. Par dana uoči koncerta, otkrili su ko će pre njih i sa njima- u petak uveče 29. decembra, razgaliti beogradsku publiku:

Veče će otvoriti ženski duo Dolores – naše drugarice koje cenimo i podržavamo, a koje sviraju, zvuče i izgledaju spektakularno. Zatim- naš iskusniji kolega i veliki car- Marčelo, koji će i izvesti par pesama sa nama. Treći gost je mlada ali već itekako velika muzička zvezda- naš dragi Džipsi!

Nadamo se da će uz našu i muziku naših gostiju -svi uživati te večeri i da će na najlepši način- sa osmehom, nadahnuti i raspoloženi, poći u susret Novoj, 2024. godini.“ poručuju Stefan, Marko, Nikola i Petar iz benda DRAM.