H202 objavili novi singl i najavili album

Bend H202 objavio je novu pesmu !

Beogradski skate-punkeri H202 objavili su nedavno svoju novu pesmu pod nazivom “Glup”. Pesma je ujedno i treći i najavni singl za njihov predstojeći album pod nazivom “Ajoj” čiji izlazak možemo očekivati uskoro.

Takođe, osim pesme oni su objavili i cover art, odnosno omot albuma koji možete videti iznad.

Bend čine dobro poznata lica domaće scene, a koji se kroz ovaj bend izražavaju u novom ruhu. Predstavljaju se pod pseudonimima KP(vokal), Medžik Majk(gitara), Debilčina(bas gitara) i Cis(bubanj). Svoj debitantski album “Odiseja 2001” su objavili 11. aprila prošle godine, ali za njih nema odmora !

Pre ovog su nam predstavili još dva singla “Nedođija“, i obradu legendarne pesme Haustora “Šal od svile” koji će se takođe naći na novom izdanju.

Osim toga, oni će se naći na bini kao predgrupa nekadašnjem bubnjaru grupe Ramones(1983-1987), Richie Ramoneu, koji je u svoju evropsku turneju uvrstio i Beograd. Zajedno sa nemačkim bendom Chaos Commute, mlađani skate-punkeri će dati sve od sebe da pripreme publiku za ono što sleduje i prikažu se u što boljem svetlu. Više informacija o ceni karata i prodajnim mestima ćemo izvestiti čim bude poznato.