MANCHESTER, TN - JUNE 08: Hayley Williams of Paramore performs during the Bonnaroo Music and Arts Festival on June 8, 2018 in Manchester, Tennessee. (Photo by Douglas Mason/Getty Images)

Hayler Williams indirektno najavila novi album Paramore-a

U nedavnom tvitu Hayler Williams otkrila je svoje planove za početak rada na novom albumu svog izvornog benda Paramore.

Ona je to otkrila tokom pitanja i odgovora na Twitteru posle pitanja obožavaoca da li joj je ostao neiskorišćen materijal s njenog poslednjeg solo albuma “Flowers For Vases / Descansos” koji je objavila pre 10ak dana.

Hayler je rekla da ima više napisanih pesama, ali da ih neće koristiti za nova samostalna izdanja. Umesto toga, ona je napisala: “Spremna sam za sledeći album Paramore-a. Idemo!”.

Posle nekoliko njenoh nedavnih samostalnih izdanja – dva albuma u manje od godinu dana – fanovi se pitaju hoće li se pevačica Hard Timesa vratiti u svoj primarni bend, Paramore.

Budući da je “Flowers For Vases / Descansos” prvi album u njenoj karijeri koji je sama napisala i snimila u potpunosti, jedan obožavalac pitao je hoće li ona biti “više uključena u proces pisanja muzike u albumima Paramore”, na šta je Williams odgovorila: “Ne bih rekla da i do sada nisam bila uključena, ali stvar je u tome što smo odrasli svirajući zajedno i ponovo moramo da učimo da pišemo zajedno”.