Hibrid i malbeku predstavljaju novi singl Liria

U magli izgubljeni grad u novom spotu Hibrida i malbeku

Podmornica predstavlja video spot za singl Liria u saradnji Hibrida i malbeku. Pesma je inspirisana gradom, a video prikazuje magične scene repetitora na Humu i magle iznad Sarajeva.

Malbeku i Hibrid su vec ranije sarađivali na Hibridovim albumima “Na Pola Puta” i “Izgubljeni”, kao i na autorskoj muzici mostarke, malbeku, sa adresom u Sarajevu. Ovom pesmom su započeli 2021. godinu u kojoj između ostalog najavljuju svoje nove projekte i novu muziku.

Jedan od njih je i novi malbeku bend u suradnji sa Basheskiom & Edward EQ koji će premijerno biti predstavljen u sklopu projekta United We Stream Balkan.

Nakon prošlogodišnjeg objavljivanja albuma “Na Pola Puta” i par singlova, Hibrid trenutno radi na svom novom EP-u, te najavljuje i dva nova remixa pesama regionalnih muzičara.

Video za pesmu “Liria” je snimao Adnan Puzić, montažu potpisuje Dino a kolor korekciju Ervin Golubović. Muziku potpisuju Hibrid i malbeku, vokal malbeku, tekst i mix Dino Aganović, a mastering Robert Trifunović.

Liria je dostupna na svim online platformama, a video možete pogledati na Youtubeu.

Pesma je objavljena pod etiketom bh. labela Podmornica koja već treću godinu promoviše nezavisne i eksperimentalne muzičare. Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, izdavačke kuće elektronske muzike koja je u proteklih 5 godine objavila preko 80 izdanja kroz koja je predstavila preko 150 producenata iz celog sveta.