IGRA DUHOVA OBJAVILA DVA SPOTA S OBRADAMA DVE LEGENDARNE DOMAĆE PESME, A U GLAVNOJ ULOZI JE ONA!

Beogradski bend Igra Duhova, poželeo je srećnu Novu 2021. godinu svim ljubiteljima dobre muzike sa dva konceptualna spota sa live verzijama pesama koje u nazivima imaju zamenicu – ONA.

Reč je o pesmama “Ona se budi” Šarla akrobate i “Ona to zna” Vlade Divljana i Idola.

Igra Duhova su rekli : “Pre godinu dana objavili smo album „Da li zaista postoje duhovi?“ i taman ugovorili neke svirke, počeli sa promocijom, kad nam ovaj virus sve to pokvari. Čekamo da se stvari normalizuju i da krenemo ponovo tamo gde smo stali. U međuvremenu, rešili smo da sviramo nešto za svoju dušu, neke drage pesme omiljenih bendova, koje su nam obeležile živote.

U decembru smo za jednu veliku svetsku firmu uradili video nastup iz studija Bare Wired, kod Bareta u Zemunu. To smo iskoristili da objavimo dve pesme sa tog živog, studijskog nastupa. Prateći video je namerno urađen u retro fazonu kada se i nije puno pažnje obraćalo na video produkciju, nego na samu muziku koja se slušala, a ne gledala.”

Svi pitaju, a ko je ONA?

“Svako ima neku “onu” iz mladosti koje se rado seća uz koju je otkrivao neka nova osećanja i uzbuđenja. ONA je naša mladost, naša ljubav… Dok radimo to što volimo, sviramo i pevamo, uvek ćemo se osećati mladi. Ona nas uvek budi – MUZIKA.”