Ivan Jegdić predstavio novi singl pod imenom “Čežnja”

Ivan Jegdić, mladi kantautor iz Beograda, poslednjih par godina je prisutan na muzičkoj mapi regiona singlovima, koji vešto kombinuju ljubavnu, epsku i istorijsku tematiku sa pop muzikom, ali modernim prizvukom trepa. Autor specifičnog glasa, ovog puta ima novi spot i prvi vokalni duet na svom novom singlu pod imenom “Čežnja”.

Ćežnja je duet sa još jednim novim licem sa pop scene pod imenom Tam. Ovaj singl ujedno je i najavni singl debitantskog albuma Ivana Jegdića, čiji je izlazak zakazan za mart 2020. godine i zvaće se “Neka čuju me”.

Na pesmi Ivan ima još sjajnih gostiju. Na solo gitari je Stefan Aćimović (bend dram), a na bas deonicama Matija Pešič (Keni Nije Mrtav). Audio inžinjering delo je producenta Save Tomića, a spot predstavlja blagu rekraciju mita o Euridici i Orfeju i rađen je pod rediteljskom palicom Milutina Miloševića, na čelu sa direktorom fotografije, sjajnim Dušanom Bartolovićem.

Ivan je karijeru otpočeo prvim zvaničnim singlom “Bolji ćovek”, a posle samo nekoliko objavljenih singlova, započeo je i koncertnu turneju širom Srbije, koja je prekinuta 6.marta nakon njegovog prvog beogradskog solo koncerta u Božidarcu, usled globalnog lockdown-a, koji je ubrzo usledio.