Kada je Rob Halford bio zaljubljen u Sean Connerija + top 10 albuma po njemu

U novom intervjuu za podkast “The Dennis Miller Option”, pevač benda Judas Priest Rob Halford priznao je da je jednom bio zaljubljen u slavnog glumca.

“Nekada sam bio silno zaljubljen u Seana Connerija kao dete”, rekao je Rob, pre nego što se ispravio: “Nisam bio dete; bio sam tinejdžer. Imao sam malo izrezanu fotografiju njegovih dlakavih prsa u boji. I nekada sam uživao gledajući tu sliku Seana Connerija u ranim tinejdžerskim godinama. [Smeh] ”

Rob je ispričao ovu priču povodom promocije svoje nedavno objavljene autobiografije „Confess“. U knjizi Halford detaljno priča o tome kako je to postalo prva metal ikona koja je objavila da je homoseksualac ​​1998. godine tokom intervjua za MTV, iako su od njegove 10. godine znali za njegovu seksualnost. Iako su njegovi kolege iz benda i njihova uprava znali da je gej i prihvatali to, savetovano mu je da bude diskretan s obzirom na mačo hetero prirodu metal sveta.

Takođe se otvario i o preživljavanju seksualnog zlostavljanja, kao i o svojim borbama sa depresijom, zloupotrebom supstanci, trezvenošću i samoubistvom jednog od svojih bivših partnera. Takođe govori o tome kako ga je sopstveni pokušaj samoubistva 1986. godine odveo do programa rehabilitacije koji mu je spasio život.

Autobiografija je objavljena 29. septembra putem Hachette Books. Napisao ju je sa Ianom Gittinsom, koscenaristom “The Heroin Diaries” autora Nikki Sixx.

Osim toga, Rob je nedavno počeo i sa pripremama za snimanje svog novog solo albuma za koji je najavio da će biti blues album, i koji će kao i prošli “Celestial” biti snimljen sa njegovim prijateljima i familijom

Takođe, Halford je skoro za Rolling Stone objavio listu svojih 10 omiljenih albuma ikada, a to su :

 1. Black Sabbath, Black Sabbath (1970)
  2. Led Zeppelin, Led Zeppelin (1969)
  3. Queen, Queen II (1974)
  4. The Beatles, A Hard Day’s Night (1964)
  5. The Rolling Stones, Get Yer Ya-Ya’s Out! (1970)
  6. Deep Purple, Machine Head (1971)
  7. The Jimi Hendrix Experience, Axis: Bold as Love (1967)
  8. David Bowie, The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars (1972)
  9. Cream, Disraeli Gears (1967)
  10. Pantera, Cowboys From Hell (1990)