Photo : Saša Ivanović

Kika 10. marta u Beogradu slavi rođendan albuma “Na ivici mogućnosti”

10. marta, u 20 časova, otvaraju se vrata za publiku i počinje proslava rođendana albuma: “Na ivici mogućnosti” benda Kika, u Kvaki 22!

Kako je proslava rođendana posvećena albumu, to svakako znači da se on proslavlja uživo, svirkom!

Photo : promo

Kika je alt pop bend koji iza sebe ima dva albuma, prepoznatljiv je po energiji, iskrenosti, a svirke po konekciji sa publikom i uključivanjem iste u izvedbi. Kako je rođendan u pitanju, odlučili su da, kao poklon, mlađoj publici(do 19 godina) ulaz bude besplatan, biće i kolača, i razgovora, a kao drugari benda pridružiće se i predstavnici organizacije “Dečije srce”, koji će imati štand na kojem će prodavati svoje proizvode, a to će biti i prilika da se ljudi bolje upoznaju sa njihovim plemenitim radom.

Sviraće se pesme sa predhodna dva albuma, kao i četiri nove pesme, koje će ugledati svetlost striming platformi pre leta.

Pozivamo vas da (sa njima) proslavite ovaj dan(veče), da đuskamo, pevamo i širimo ljubav! Događaj će se odigrati u toplom prostoru Kvake 22, u nedelju, 10.03.2024. godine, sa početkom u 20 časova, cena karte je 700 dinara na vratima, a za tinejdžere je ulaz besplatan!