Kiss planiraju koncert na Antarktiku

Nakon što su započeli svoju oproštajnu turneju “End of the road world tour” u januaru 2019. godine i održali 110 koncerata, turneja je bila prekinuta zbog pandemije izazvane Covidom-19.

Poslednji koncert su trebali da održe 17. jula 2021. godine, ali usled Covida, sve je  pomereno.

Podstaknuti pozitivnim razvojem situacije i vakcinom protiv korona virusa koja će navodno uskoro krenuti u opticaj, grupa Kiss najavila je nastavak svoje oproštajne turneje na kojoj će održati još 150 koncerata tokom sledeće godine, a koja uključuje i nastup na najhladnijem mestu na Zemlji.

U intervjuu koji je nedavno dao radio stanici 95,5 KLOS frontmen grupe Kiss Džin Simons rekao je:

– Već smo rezervisali koncerte po Evropi na otvorenom. Većina koncerata je već rasprodata. Počinjemo u leto sledeće godine. Vakcinaa će biti dostupna svima, a po svemu sudeći najkasnije do januara, februara ili marta, a mi ćemo biti spremni nekoliko meseci posle toga. I doslovno smo već rezervisali sto pedeset gradova. Nastavićemo ovu turneju, koju smo prekinuli psole nastupa u sto deset gradova. Preostaje nam još 150, a možda i još više. Ne možete ni da zamislite šta smo sve isplanirali – izjavio je Simons i najavio nastup i na najhladnijem mestu na planeti.

– Postoji jedno mesto koje je najhladnije mesto na Zemlji. Zamislite da ćemo tamo da napravimo show s još većom pirotehnikom nego što ste ikada videli, jer tamo nema ničega. Ali to je sve što ću reći o tome. Biće to show na koji će svi želeti da dođu.

Takođe, dok svet čeka povratak pravih koncerata, KISS će održati online koncert kao novogodišnji događaj uživo iz Dubaija nazvan „KISS 2020 Goodbye“.

https://www.youtube.com/watch?v=SpeMspNArdw&ab_channel=KISS