Wed. Oct 27th, 2021

SYDNEY, AUSTRALIA - DECEMBER 04: Axl Rose of Guns N' Roses performs following the V8 Supercar Grand Finale at ANZ Stadium on December 4, 2010 in Sydney, Australia. (Photo by Robert Cianflone/Getty Images)

Koncert Gansa prekinut zbog policijskog časa

Nastup Guns N’ Roses-a na BottleRock festivalu prekinut je nakon što je bend preksinoć (4. septembra) prekršio policijski čas.

Festival, koji se održava u dolini Napa u Kaliforniji, ima strogi policijski čas od 22 sata, ali kultni rok bend nije završio s nastupom do trenutka kada je došlo to vreme.

Kada je policijski čas nastupio, Guns N ’Roses su izvodili “Paradise City “sa gostom u vidu Dave Grohla, čiji su Foo Fightersi sinoć bili na čelu festivala. Kao što se vidi na snimcima snimljenim od strane obožavalaca, struja je isključena tačno u 22h, pa je deo pesme “nestao”, a publika nije mogla da čuje bend.

Činilo se da grupa nije bila svesna da je utikač izvučen dok su svirali, a publika je pevala sve glasnije kako bi nadoknadila nedostatak pojačanja. Na kraju pesme, frontmen Axl Rose ubacio je svoj mikrofon u gomilu i bend je napustio binu. Snimke performansa možete videti u nastavku.

Highwaystar Magazine radio