Rok kamp za devojčice/ Photo: Tanja Drobnjak

Koncert najmlađih rokerki iz Rok kampa za devojčice se održava 12. januara u Novom Sadu

Ukoliko se godina po prvom koncertu poznaje, onda će 2024. biti sjajna.

U toku je Junior Rok kamp za devojčice u Novom Sadu, a najmlađe rokerke će u petak, 12. januara u 18:00 časova u SKCNS Fabrika održati pravi mali rokenrol spektakl.

Sve ljubiteljke i ljubitelji dobre muzike imaće priliku da na završnom koncertu Junior Rok kampa za devojčice čuju i vide šta su sve to polaznice naučile nakon pet dana intezivnih radionica i probi na kojima su sa svojim bendovima uvežbavale repertoar koji će izvesti u petak.

Rok kamp za devojčice je odlična prilika da se devojčice iz cele Srbije oprobaju ili usavrše sviranje gitare, bas gitare, bubnja i klavijatura.

Ove godine Junior Rok kamp nudi novi smer – pevanje, pa će devojčice koje su odabrale ovaj smer imati priliku da nauče o osnovnim tehnikama pevanja.

Ovogodišnje mentorke Junior Rok kampa za devojčice su: Ana Janković za smer pevanje (Stray Dogg), Jelisaveta Todorov za bubnjeve (Vizelj), Katarina Ranković za klavir (Lady K), Marija Uzunovska za bas gitaru (Nevreme i Noćni Putnici), Vanja Andžić za gitaru, dok je koordinatorka mentorskog tima Selena Simić (Nemesis i Jenner).

Ulaz na koncert Junior Rok kampa za devojčice 12. januara u SKCNS Fabrika ovom Sadu je besplatan.