(c) 2017 Zoran Stojkovic & Queen Real Tribute, all rights reserved

KONCERT QUEEN REAL TRIBUTE BENDA 28. MARTA U KOMBANK DVORANI

U duhu planetarnog hita benda Queen – “The Show Must Go On”, posle više od dve godine, 28. marta na scenu Kombank dvorane vraće se Queen Real Tribute bend.

Uvertiru u koncert, već od 17:00 časova napraviće specijalni gost koji će ovaj događaj upotpuniti i učiniti ga nesvakidašnjim. U pitanju je lični asistent Merkjurija, Piter Friston koji važi za osobu koja je najbolje poznavala harizmaticnog frontmena grupe Queen.

Piter će na velikom ekranu prikazati Fredijeve fotografije iz privatne arhive i ispričati najzanimljivije priče iz perioda poslednjih 12 godina pevačeve karijere.

Gost na koncertu biće i poznati češki pevač – Milan Šatnik.

Queen Real Tribute nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a malo je reći da su proputovali pola sveta.

Beogradska publika ih veoma dobro poznaje po projektu Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.

Pre više od dve godine u bioskope širom sveta stigao je film “Bohemian Rhapsody”, koji slavi grupu Queen i kult Freddie Mercuryja, čoveka koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti, a tim povodom su momci iz benda Queen Real Tribute i nastupili u Kombank dvorani.

Koncert počinje u 18:30 časova, a broj mesta je ograničen u skladu sa epidemiološkim merama na 500 osoba.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank dvorane kao i svim prodajnim mestima Ticket Visiona.