Wed. Oct 27th, 2021

(ne)normalni/ Photo: Promo

KONCERT U ČAST VLADE DIVLJANA… “(NE) NORMALNI I PRIJATELJI ” 10. NOVEMBRA U KOMBANK DVORANI

Posle dva uspešna beogradska koncerta, treći (odložen u martu zbog epidemiološke situacije u zemlji) u čast čuvenog muzičara Vlade Divljana pod nazivom “(Ne)normalni i prijatelji ” biće održan 10. novembra u Kombank Dvorani.

Na koncertu (ograničen kapacitet do 500 ljudi), publika će imati priliku da uživa u pesmama iz svih perioda Divljanove bogate muzičke karijere, pa će deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe Idoli.

(Ne)normalni inače rade aktivno i na drugom autorskom albumu, pa će prisutni tokom večeri moći da poslušaju i nekoliko autorskih pesama.

Bend će svirati u sastavu: Anja Aleksić (violina), Nenad Jelenković (vokal, akustična gitara), Milan Jančurić (saksofon, klarinet), Igor Martinko (harmonika, gitara), Miloš Jovanović (klavir), Attila Benke (bubnjevi) i Branislav Pavlović (bas gitara).

Posle više odlaganja i bend se uvežbao do tančina pa frontmen Nenad Jelenković željan svirke uoči koncerta ističe:
– Ovo je treći pokušaj trećeg beogradskog koncerta u čast Vlade Divljana, i nekako sam siguran da je 10. novembar pravi i finalni datum. Dosta smo vežbali, ovog puta zaista izlazimo na pozornicu da odsviramo najlepše pesme Vlade Divljana.

Kao gost večeri, bas gitaru će svirati Zdenko Kolar, član legendarnih Idolai čovek koji je dugo godina svirao i sarađivao sa Vladom Divljanom. Pored Kolara, kao gosti pojaviće se i Bojan Gluvajić, član benda Ničim Izazvan i Sara Vučenović (violončelo).

Ulaznice za koncert u čast Vlade Divljana možete da nabavite na blagajni Kombank dvorane i prodajnim mestima Ticket Visiona.

Highwaystar Magazine radio