Photo : promo

Laibach sledećeg utorka u Novom Sadu

Jedna od najprovokativnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, majstori performansa i angažovanog muzičkog stvaralaštva, kultni slovenački kolektiv Laibach u utorak, 28. novembra održaće ekskluzivni koncert za sve generacije u novosadskom Srpskom narodnom pozorištu, na sceni Jovan Đorđević!

Sastav koji ne treba posebno predstavljati, u Novi Sad dolazi u okviru europske turneje pod nazivom “Love is Still Alive” ( Ljubav je još uvek živa), na kojoj predstavlja istoimeni projekat. Ovaj projekat je nedavno objavljen i na vinilu i CD-u.

Reč je o materijalu koji se odnosi na naučnofantastični film iz žanra crne komedije, Iron Sky – The Coming Race (Gvozdeno nebo – nadolazeća rasa), za koji je grupa Laibach pripremila originalnu muziku.

Laibach objavio prvu pesmu s nadolazećeg EP-a koji govori o uništenoj planeti

Uz to, grupa će predstaviti odabrane numere sa svojih nedavno objavljenih albuma, uključujući neke starije pesme sa svojih predstojećih projekata i set Laibach klasika, koji se protežu od ranih 80-ih do danas, ali i veoma aktualnu preradu pesme Leonarda Cohena “The Future” te na nju nadovezujuči se novi singl “The Engine of Survival”.

Ulaznice po POKLON ceni od 1.200 dinara za najvernije fanove RASPRODATE su brzinom svetlosti!

Interesovanje je ogromno, a trenutno su u prodaji ulaznice po PROMO ceni i to putem GIGS TIX prodajne mreže:

PARTER I po ceni od 2.500 i PARTER II po ceni od 2.000 dinara

Na blagajni Srpskog narodnog pozorišta

GALERIJA po ceni od 1.800 dinara (u prodaji od 19. oktobra)

Osiguraj svoje mesto na koncertu koji se večno pamti ODMAH ovde.