Marilyn Manson ostao bez dve uloge u serijama

Marilyn Manson ostao je bez dve glumačke uloge nakon što je njegova bivša partnerka, glumica Evan Rachel Wood, iznela na njegov račun niz vrlo ozbiljnih optužbi.

Rachel je, da podsetimo, Mansona optužila za višegodišnje seksualno nasilje i zlostavljanje, a nakon njenog istupa u javnosti, svoje priče je ispričalo i još nekoliko bivših partnerki pevača.

Marilynu Mansonu su sada otkazane uloge u serijama American Gods i Creepshow.

Manson je u seriji American Gods glumio od 2019. godine, a igrao je ulogu Johana Wengrena, pevača viking death metal benda Blood Death. Producenti sada gledaju kako da se reše Mansona iz jedne epizode koja je već snimljena, ali nije još emitovana.

Pevač je trebalo da se pojavi i u seriji Creepshow, s tim što se Manson pojavljuje u jednom od dva segmenta serije, pa je produkciji mnogo lakše da “ispeglaju” njegovo pojavljivanje nakon skandala koji je eksplodirao poput bombe.

Loše stvari po Mansona se tu ne završavaju. Agencija CAA, naime, takođe razmatra prekidanje svih poslovnih veza sa zvezdom, ali konačna odluka još uvek nije doneta, bar sudeći prema pisanju magazina Deadline.

Inače, Manson je nedugo nakon istupa Evan Rachel Wood objavio kratko saopštenje u kojem je demantovao navode devojaka koje su se oglasile.