Miley Cyrus objavljuje rock album

Tokom poslednjih nekoliko godina videli smo Miley Cyrus kako donekle zalazi u rock svet, ali izgleda da je spremna da u potpunosti zaroni sa svojim sledećim studijskim albumom.

Više ili manje potvrđujući ono na šta su neki sumnjali, Syrus je odgovorila obožavateljki koja je objavila tvit „Devojke ne žele momke, devojke žele da Miley Cyrus objavi ceo rok album“, „O da ! Vaša želja je moja zapovest“.

Cyrus ima novi album pod nazivom “Plastic Hearts”, koji će biti objavljen 27. novembra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miley Cyrus (@mileycyrus)

Nagoveštavajući sve ovo, Cyrus je početkom ove jeseni izvela obradu “The Zombie” grupe The Cranberries a pesma je u međuvremenu objavljena kao singl. Pored toga, omot albuma ima i neke rock veze, kao što je Mick Rock, koji je radio omote za rok ikone poput David Bowiea, Joan Jett, Ramones i Freddie Mercury.

Vest iznenađuje neke fanove jer je prethodno planirala autobiografsko izdanje pod nazivom “She Is Miley Cyrus” koji je trebao da bude njen sledeći album. Ali u nedavnoj rukom napisanoj belešci za fanove, pevačica je otkrila da je izgubila album na kom je radila dve godine.

„Taman kad sam pomislila da je album gotov, SVE se izbrisalo. Uključujući većinu relevantnosti muzike. Jer SVE se promenilo “. Pevačica se osvrnula na požare iz 2018. godine koji su oštetili njen dom u Malibuu, dodajući: „Priroda je učinila ono što sada vidim kao uslugu i uništila je ono što nisam mogla da pustim iza sebe. Izgubila sam kuću u požaru, ali sam se našla u njenom pepelu“.

Pevačica je otkrila da su neki od njenih saradnika sačuvali deo muzike na svojim računarima, ali više nije osećala u redu da muzički nastavi tim putem jer autobiografsko izdanje u kojem nedostaje deo poglavlja nije izgledalo u redu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Miley je nedavno objavila i tracklistu, a na albumu će se kao gosti pojaviti i Billy Idol i Joan Jett.