Foto : Blink.ba

Moto Fest Banjaluka od 30. maja do 1. juna

Ovogodišnji Moto Fest Banjaluka biće održan od 30. maja do 1. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel, pod sloganom Live, Ride & Respect.

Život i vožnja po svojim pravilima, Old School vrednosti i nepisani bajkerski kod, jer na prvom mestu za sve istinske ljubitelje dvotočkaša uvek je poštovanje i čast.

Trodnevna moto avantura i ove godine okupiće ljubitelje dvotočkaša iz zemlje, regiona i sveta, koji će tokom boravka u Banjaluci biti u prilici da uživaju u bogatom i raznovrsnom programu ovog događaja. A dobre zabave uz brojne sadržaje svakako neće nedostajati.

U Banjaluci vas očekuje najveći moto sajam u regionu na kojem će se predstaviti najnoviji modeli, najpoznatijih moto brendova na svetu, kao i proizvođači moto opreme.

Ni ovoga puta neće izostati dnevna, ali i večernja zabava za koju su zaduženi najpoznatiji domaći i regionalni bendovi.

Za mnogo dobre energije i rokenrola pobrinuće se: Električni orgazam, Jurica Pađen & Aerodrom, Bombaj Štampa, Mile Kekin, Atheist Rap, Smak+, Dža ili Bu, Rok Apoteka, Django & Space Cowboys.

Odlične dnevne svirke u najavi su i u Bike Corneru tokom tri dana, kada ćete moći da uživate u svirci bendova: Stringsi, Sevdah Rock Connection, Riff Band i Domino Efekt.

– Ove godine donosimo i jednu novinu, a to je organizacija “Freestyle extreme day” u saradnji sa poznatim stunt vozačem Matijom Podhraški, u okviru kojeg će na posebnim poligonima i rampama koje će biti postavljene ispred tvrđave Kastel majstori stunt-a i cross motora izvesti do sada nikada viđene egzibicije na ovim prostorima. I to nije sve, jer i ovoga puta Moto Fest, Banjaluka 2024 donosi još sjajnih sadržaja: moto defile banjalučkim ulicama, dječiji Moto Fest, stunt show pogram, humanitarnu tombolu, te promocije i edukacije o bezbjednosti motociklista u saobraćaju – poručili su iz Moto kluba Stršljen.

Ulaz za sve bajkere je besplatan. Za sve one koji žele da budu dio najbolje moto zabave u regiji i uživaju u odličnom koncertnom programu uskoro će u prodaji biti ulaznice, a sve informacije biće dostupne na zvaničnoj stranici festivala.

Organizator Moto Festa Banjaluka 2024, Moto klub Stršljen iz Banjaluke, program realizuje sa ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Banjaluci, kao i unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posećuju ovaj događaj.