Foto : promo

SUNSHINE ODRŽALI KONCERT U BANJALUČKOM KLUBU STUDENATA

Beogradski bend Sunshine održao je prošle subote koncert za pamćenje u Banjalučkom Klubu studenata.

Piše : Mihajlo Ćejić

Nakon što su ovogodišnju turneji započeli sa dva koncerta u Beogradu, zatim u Kraljevu, red je došao i na Banja Luku.

Koncert su oko 22h započeli tradicionalno sa pjesmom „Zig Zigi”, zatim su se da odmah na početku podignu atmosferu na redu našle nova pjesma „Frka gori” te kultne „Priđi mi ti” i „Žaklina traži sponzora”.

Nakon još nekoliko pjesama, kao i na prošlogodišnjem Demofest-u i ove godine se bendu pridružio Banjalučanin Mihajlo Ćejić. Na Demofest-u Mihajlo je sa bendom izveo pjesmu „Miss J” , a ovoga puta to je bila pjesma „Pretty Boy”, inače prva pjesma ovog kultnog benda. Uz podršku cijelog benda Mihajlo je pjesmu izveo od početka do kraja, a Bane Sunshine i Kiza Iskaz nisu krili svoje oduševljenje njegovim poznavanjem tekstova benda.

„Sljedeći put ide neka treća pesma” rekao je Bane nakon što je Mihajlo sišao u publiku, a nakon toga bend je nastavio dalje sa svirkom.

Publika se kratko opustila uz pjesmu „Makro” a zatim je uslijedila takođe jedna od novijih pjesama – „Da li sam”. Fanovi su bili oduševljeni prearanžiranom verzijom „Gudre” a najveće ovacije desile su se uz svima dobro poznate hitove „Misli mene gone” i „Kokane”.

Nakon toga bend je trebalo da završi svirku međutim na zahtjev neumorne publike vratili su se na binu i izveli još četiri pjesme.
Prva je na redu na oduševljenje mnogih bila obrada pjesme „Gracija” grupe Azra, a zatim je na red došla i nedavno objavljena pjesma „FNP” na koju je publika takođe sjajno reagovala.

Nakon pjesme „Shipu ga ti meni” publika je samoinicijativno horski otpjevala pjesmu „Iza horizonta” a Bane nije sakrivao oduševljenje dok je gledao u masu koja kao jedan pjeva jednu od najpopularnijih pjesama njegovog benda. Nakon publike pjesmu je odsvirao i bend i njome je zaokružio nastup u Banjaluci koji će svi prisutni imati razloga da pamte po odličnoj energiji i fantastičnoj atmosferi!