NAVY ne obećava, Sickter i Lisilo sutra u Festu

3. Januara će u Festu će udruženim snagama nastupiti NAVY ne obećava, Sickter i Lisilo .

“NAVY ne obećava” je novi bend Beogradske punk-rock scene. Za sebe na komičan način kažu : “Njihov rad u velikoj meri utemeljen na nemoralnim vrednostima prljave zapadnjačke kulture ali i muzici domaćih plaćenika. Često se mogu videti kako noću tumaraju gradom obučeni u crne kožne jakne i crne naočare. Od doušnika saznajemo da često prave probleme, uzbuđuju omladinu i navode je na bunt a da hoće i da se potuku. Omznuti su i od strane svojih kolega i muzičara zbog toga što ih konstantno zafrkafaju, pa nikada nije jasno da li se šale ili to stvarno misle. Svojim zapamtljivim melodijama hipnotišu mlade i naivne simpatizere i uvode ih u svet rokenrola i nemorala. Njihov prvi i jedini album “Novi Kult – Novi Poredak” ovom uredbom smatraće se zabranjenim, pa je svako posedovanje, umnožavanje ili preslušavanje istog kažnjivo. Ovaj bend je okarakterisan kao “opasan po život” a savesni sugrađani se mole da birou prijave sve javne skupove i dešavanja na kojima se gore pomenuti pojavljuju ili nastupaju.”

NAVY čine :
Nemanja Andrejević, poznatiji kao NAVY (nejvi) – Vođa ove anarhističke bande
Milan Stanković, poznatiji kao “Ujo” – Šef Batajničkog ogranka i ekspert za visokotehnološku sabotažu
Slavko Bošnjak – Najbrža ruka Zemuna na revolveru i bas gitari
Andrej Ivanov, “Lepi dečko” – Stručnjak za eksplozive

Sickter je alternativna rok trojka nastala krajem 2017.godine u Negotinu, spajanjem 3 individualaca sa ciljem pravljenja iskrene muzike u kojoj možete čuti svaku njihovu emociju. Trenutno su stacionirani i rade iz Niša. Žanrovski se trude da budu neodređeni, pa se u njihovoj muzici mogu nači različiti uticaji. Od samog formiranja bend radi na albumu koji je snimio Luka Matković ( Citadela Sound Production ) u maju 2018. godine. U dosadašnjem period izdali su za tri singla koje prate spotovi. Svirali su u finalu BARF festivala 2018, Groove stage-u Beer Festa 2019., Explosive stage-u EXIT festivala 2019. i u klubovima širom zemlje kao podrška bendovima Artan Lili, Stuttgart Online, Samostalni Referenti… Ove sezone posvećeni su kako digitalnoj tako i koncertnoj promociji predstojećeg albuma.

Lisilo je autorski bend iz Beograda, nastao u jesen 2018. godine kao logičan rezultat kreativne hemije koja se rodila između članova tokom rada na zajedničkim projektima u prošlosti.
Lisilo nema kalup, a najbliža odrednica bi se mogla definisati kao alternativni rok usmeren na eksperimentisanje i koketiranje sa mnogim podžanrovima istog uz lične tekstove koje dotiču širok spektar tema inspirisanih različitim doživljajima sveta i života.

Lisilo čine :

Prlja – bubnjevi, sample pad
Narke – bas i prateći vokal
Jocan – midi i gitara
Artur – gitara i glavni vokal

Cena karte iznosi 400 dinara.