Five Finger Death Punch objavili novu pesmu

Five Finger Death Punch su objavili njihovu novu pesmu pod nazivom “Full Circle” koja će se naći na predstojećem albumu !

Pesma “Full Circle” je drugi singl benda FFDP, nakon što su pre oko mesec dana objavili i prvi singl “Inside Out”.

Zanimljiva je akcija koju je napravio bend, fanovi koji unapred naruče album će dobiti mogućnost da odmah preuzmu “Inside Out“ i “Full Circle“ sa interneta, zajedno sa još jednom novom pesmom, koja javnosti nije poznata, pre samog izlaska izdanja. Nedavno je objavljeno da će njihov osmi studijski album biti nazvan “F8” i da je datum izlaska 28. februar 2020. godine, kao i da će sadržati 13 regularnih plus 3 bonus pesme.

Album će biti dostupan u sledećim formatima: CD, download, preuzimanje mastera za iTunes, dupli vinil i vinil sa slikom. Takođe će biti dostupne i majice, kapuljače i dosta toga sa motivima novog albuma.

Bubnjeve je snimio Charlie “The Engine” Engen, koji je debitovao uživo sa grupom tokom jeseni 2018. na turneji sa Breakin Benjamin-om. Ušao je u sastav umesto originalnog bubnjara Jeremija Spencera, koji je napustio sastav u decembru 2018. zbog povrede leđa.

Gitarista sastava Five Finger Death Punch Zoltan Bathory je rekao : “Imali smo izuzetno uspešnih, ali i burnih nekoliko godina kao bend. Ne samo da smo preživeli oluju, nego smo sa druge strane izašli bolji nego ikad pre. Sada smo bili fokusirana trezna ekipa muzičara na snimanju, ovo je naš najvažniji album do sada bez pogovora. ”

“Ovaj album predstavlja ponovno rođenje, napredovanje, i kao osobe i kao muzičari.” – pevač Ivan Moody je dodao. “Sve što sam radio u životu me je dovelo do ovog trenutka.”

Novo izdanje benda ponovo je “sklopio” Kevin Churko, kanadski producent / inženjer zvuka i tekstopisac koji trenutno živi u Las Vegasu, gde radi u svom privatnom studiju, The Hideout Recording Studio. Album će kao što smo rekli sadržati 13 pesama, koje možete videti ispod, a sve o prvom singlu benda “Inside Out” možete pročitati OVDE

Nedavno su objavili i datume nove prolećne turneje po Severnoj Americi. Putovanje započinju 8. aprila u Sunrise-u na Floridi, a završavaju ga 20. maja u St. Paul-u, Minesota zajedno sa bendovima Papa Roach, I Prevail i Ice Nine Kills. Osim toga, njihova evropska turneja zajedno sa Megadeth-om i Bad Wolves-ima kreće za manje od dve nedelje, odnosno 14. januara i trajaće do 20. februara, a gradovi nama najbliži u kojima će nastupiti su Beč i Budimpešta, 19. i 20. februara.

“F8” lista pesama :

01. F8
02. Inside Out
03. Full Circle
04. Living The Dream
05. A Little Bit Off
06. Bottom Of The Top
07. To Be Alone
08. Mother May I (Tic Toc)
09. Darkness Settles In
10. This Is War
11. Leave It All Behind
12. Scar Tissue
13. Brighter Side Of Grey
14. Making Monsters (bonus)
15. Death Punch Therapy (bonus)
16. Inside Out (radio edit) (bonus)