Nova Snežana(i sedam patuljaka) nije baš “bela kao sneg”, a nema ni svog princa…ni patuljke…

U toku je snimanje igrane verzije filma “Snežana i sedam patuljaka” u Disney produkciji. Međutim, izgleda da će se priča poprilično razlikovati od originalne.

Naime, Disney planira da iz filma izbaci lik princa Čarminga i celokupnu ljubavnu priču.

Povodom toga oglasila se glumica Džinifer Gudvin koja je tumačila lik Snežane u seriji “Jednom davno”, piše TMZ.

Glumica je izjavila da joj je princ Čarming veoma važan. Naravno, ona je govorila o svom suprugu Džošu Dalasu, ističući da je on njen princ u stvarnom životu i da su se venčali kako bi živeli srećno do kraja života.

Podsećamo, ovo nije prva stvar koja je izenanadila one koji željno iščekuju film.

Naime, Disney je odlučio da umesto patuljaka Snežanu u novoj verziji prati sedam “magičnih stvorenja”. Kao objašnjenje naveli su da ne žele da “podgrevaju stereotip”, odnosno da pominju patuljke.

Takođe, izbog glavne glumice Rejčel Zegler takođe se mnogima nije dopao, jer je glumica latinoameričkog porekla. Što znači da nije baš “bela kao sneg”, kako se doslovno kaže. A njene izjave o filmu su dodatno razbesnele buduće gledaoce.

– Mrzim originalnu Snežanu iz 1937. godine, kao i princa progonitelja. Mi u novom filmu nećemo imati tu uvrnutu priču. Snežana neće sanjati o pravoj ljubavi, i princ neće biti njen spasilac – rekla je mlada glumica.