Objavljen datum održavanja jubilarnog 20. Exit festivala

Nakon ovogodišnjeg, po brojnim parametrima i svog najuspešnijeg izdanja dosad, EXIT festival će sledeće godine od 9. do 12. jula proslaviti jubilarni, 20. rođendan! Kako najavljuju organizatori od sledeće godine uz jubilarni rođendan kreće i nova era, koja je nazvana EXIT 2.0.

Na Instagram stranici Exit festivala jutros se pojavila slika u čijem opisu piše : “Rekli smo to pre, i napravili svaki put : idući EXIT biće najjači dosad.”

Verujući im na reč možemo slobodno reći da će Petrovaradinska tvrđava bez sumnje naredne godine biti, kao i zadnjih par godina, u centru pažnje svetske muzičke javnosti. Da ne zaboravimo, na Exitu postoji preko 40 bina i zona na kojim se svake godine okupljaju neki od najznačajnijih muzičkih zvezda današnjice.

„Ceo EXIT tim, kao i brojni naši prijatelji i saradnici, rešen je da nadmaši čak i prethodne rekordne godine za nama, kako bi upravo iduća donela dosad najbolje izdanje i jedan novi EXIT, spreman za narednih dvadeset godina!“ – izjavio je ovim povodom Dušan Kovačević, osnivač festivala.

Prve ulaznice po poklon ceni od 5990 dinara će biti puštene u prodaju 22. novembra tačno u podne, uz napomenu da svake godine promo ulaznice planu za samo par sati.

Vidimo se na EXITU 2.0. !