(Image credit: Hulu)

Objavljen prvi trejler za dokumentarnu seriju o bendu Bon Jovi

Streaming medijska kompanija Hulu objavila je prvi trejler za predstojeću četvorodelnu seriju “Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story”.

Prema navodima emitera, serija će prikazati „epsku prošlost i neizvesnu budućnost jednog od najprepoznatljivijih bendova na svetu i njegovog frontmena Džona Bon Džovija“, i obećava da neće ostaviti neke priče neispričane, baveći se pevačevim dobro dokumentovanim problemima sa njegov pevački glas. Ili, kako su rekli, „40-godišnja odiseja rokenrol idolopoklonstva na provaliji kao povreda glasa preti da sve stane na kraj”.

“Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story“ režirao je i izvršni producent Gotam Čopra, čiji prethodni rad obuhvata filmove o košarkaškim zvezdama Kobiju Brajantu, Lebronu Džejmsu, Stivenu Kariju i Raselu Vestbruku i legendi NFL-a Tomu Brejdiju, kao i dokumentarne serije o reperu Viz Khalifa.

Serija uključuje intervjue sa aktuelnim članovima benda Bon Jovi Džonom Bon Džovijem, Tikom Toresom, Dejvidom Brajanom i Filom Iksom, kao i bivšim gitaristom Ričijem Samborom i kolegom iz Nju Džerzija Brusom Springstinom. Biće dostupan preko Hulu-a u Severnoj Americi od 26. aprila, kao i Disney+ International i Star+ u Latinskoj Americi.

Za Evropu i dalje nije poznato.