Otvoren konkurs za šesti Bunt rok festival

Otvoren je javni konkurs za šesti Bunt rok festival – takmičenje novih, neafirmisanih bendova i autora, koje organizuju Radio – televizija Srbije i emisija “Bunt”. 

Od 30. decembra pa sve do 12. februara 2020. svi zainteresovani Svi mladi i novi rok bendovi i autori mogu poslati svoju pesmu u trajanju do pet minuta uz tekst pesme, biografiju i fotografiju benda na email adresu: buntrokfestival@gmail.com ili na adresu Takovska 10, 11000 Beograd, sa naznakom prijava za Bunt rok festival.

Više informacija o pravilniku o organizaciji i načinu izbora izvođača možete naći na ovom linku

Tokom dosadašnjih pet godina koje su zaokružile jednu “eru” postojanja ovog svojevrsnog nacionalnog projekta, kroz proces je prošlo 800 autora i bendova iz cele Srbije, dok je od svih njih 120 dobilo priliku da nastupi na sceni i predstavi se najširem auditorijumu koji je mogao da ih vidi na malim ekranima i YouTube snimcima iz studija. Pobednici prethodnog, petog Bunt rok takmičenja je bend Lagana Sreda.

Kao i prethodnih godina, nagradni fond takmičenja Bunt Rok Festival RTS- a i ovoga puta čine brojne i izuzetno vredne nagrade – od novčanih, preko robnih, do muzičkih… Pobednici će, po tradiciji, nakon multimedijske afirmacije na programima i platformama medijskog sistema RTS, osim titule pobednika 6. izdanja festivala, dobiti i priliku da nastupe na najprestižnijim i najvećim muzičkim festivalima u Srbiji i regionu.