Photo : promo

Ove subote u Kuglašu punk rock show

U subotu, 23. septembra, nastupiće punk rock bendovi School Bus, Blast 77, Možpit! i D.I.G. u beogradskom klubu Kuglaš sa početkom u 20 časova.

Ovaj dan obeležiće nekoliko sati u kojima će se zatresti punk rock scena kada se četiri beskompromisna benda udruže na istoj pozornici u srcu prestonice naše zemlje. Očekujte veče puno sirove energije, autentičnog muzičkog izraza i nepokolebljive strasti za zvukom koja je definisala generacije.

Domaćini koncerta biće jedinstvena grupa Možpit! koji će u Kuglašu ugostitii sjajni School Bus koji nam dolazi iz Knjaževca. Ovaj južnjački bend za sobom imaj nekoliko objavljenih izdanja, a njegovi članovi svirali su sa najvećim domaćim sastavima ovog žanra čije se numere svakodnevno vrte na radio stanicama i punk ili rock žurkama.

Možpit! predstojećom svirkom promoviše najnovije izdanje, svoj EP pod nazivom “Bez upozorenja”, a na bini će im se priključiti i bratski, dobro nam poznat bend Blast 77 koji će svojim zvukom upotpuniti ovaj događaj! I ako relativno mlad sastav, D.I.G. (David i Golijati) se u samo par meseci već predstavio na nekoliko koncerata i festivalima u Srbiji, a nastupom u Beogradu podsetiće publiku i na svoje autorske numere.

Ulaz u klub za goste biće otvoren od 19:00, a svirka počinje od 20:00 i trajaće do ponoći. Ulaznice se kupuju na vratima koncertnog prostora i njihova cena iznosi 500 RSD.

Biće ovo jedinstven Punk Rock Music Show koji će spojiti punk rock zvuke različitih generacija!