Dizajn: Alek

OVO ĆE BITI VEČE NAJBOLJIH FORA SA MARIJOM, ALENOM I IVANOM

U sredu, 13. marta u London pabu na programu je BEST OF stand up veče na kome će komičari, iz organizacije Standup.rs, Marijom, Alen i Ivan izvesti najbolje fore iz svoje karijere!

Celo veče, samo najbolje!

Marija Žagar je “inženjer” i “komičar”. Luckasta je, neki bi čak rekli i simpatična, međutim, ona je samo prsla. Ne govori ljudima da se bavi standupom, jer želi da se ophode prema njoj kao prema normalnoj osobi.

Alen Marković je u horoskopu ovan, ali ne veruje u horoskop jer su ovnovi jako tvrdoglavi i svojeglavi, tako da on ne veruje u horoskop jer je ovan. Za sebe kaže da je vojvođanski miks, jer je po nacionalnosti Srbin, Mađar, Hrvat, Rumun, Bosanac i Rom, tako da od svega ima po nešto, a centralna figura u njegovom životu je njegova baba, Bosanka, koja je najviše uticala na razvoj njegove ličnosti, i zato se često može čuti, iako ima više od 30 godina, da ga bole kolena, sigurno će nevreme uskoro. Muzičar koji misli da je smešan – verovatno najgora kombinacija i vrsta ljudi, koja radi isključivo na aplauz.

Ivan Nikolić rođen je u Beogradu, istog dana u godini kao Džoni Keš, ali dosta kasnije, i sa manje keša i dana u zatvoru od njega. Ivan je komičar čiji je humor toliko crn da bi ga američka policija upucala na ulici. Humor, ne Ivana. Mada, da se ne lažemo, na šta liči – i njega bi. Osim crnog humora, omiljena tema kojom se bavi su muško-ženski odnosi, o čemu mnogo zna na osnovu obe svoje veze do sada. Pored redovnih nastupa, Ivana možete gledati na Večerima crnog humora, kao i na Večeri improvizacije. Učesnik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra, i jedan je od autora animiranih klipova „Elita“.

Veče vodi Nemanja Dimitrijević.

Novosađani će imati priliku da još jednom ulepšaju sebi veče uz svima nam potrebnu dozu kvalitetnog humora.

Ulaznice su prodaji u OGRANIČENOM broju za ovo super smešno veče i možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i online, na ovom linku.