Ozzy Osbourne objavio novu pesmu i najavio album

Ozzy Osbourne, engleski heavy metal pevač objavio je nakon devet godina novu pesmu “Under The Graveyard”, koja je ujedno i prvi singl za predstojeći album.

Sharon, Ozzy-jeva žena je izjavila da će njegov novi, i prvi album od 2010. godine – ugledati svetlost dana u januaru sledeće godine.

Pre nekog vremena, gitarista Ozzy Osbourne-a i osnivač sastava Black Label Society, Zakk Wylde je gostovao u The Cassius Morris Show-u i otkrio nam neke detalje u vezi novog Ozzy-jevog albuma. Na pitanje da li zna šta se dešava sa albumom on je izjavio :

“Ne, ne znam, mi ostali kao bend nismo imali nikakve veze sa tim. Ozzy je džemovao sa nekim njegovim prijateljima. Nedavno me je nazvao i rekao “Hej, Zak, završio sam sa snimanjem nekih pesama.” na šta sam mu ja rekao “Pa super Ozzy”. Čuo sam onu pesmu Post Malone-a u kojoj mu je gostovao, i baš mi je strava. Malone je bio na jednom nastupu Black Label Society pre jedno pola godine, pre nego što su njih dvojica odradili pesmu. Stvarno sjajan momak, imam sve najbolje za njega da kažem. A kada sam čuo ovu pesmu Ozzy je baš dobro zvučao. Ali ja nisam imao nikakve veze sa pesmama koje je on snimao.”

Za sada se zna da će se izdanje zvati “Ordinary Man”, i da su na snimanju istog učestvovali Andrew Watt na gitarama, Duff McKagan iz Guns’n’Roses-a na bas gitari i Chad Smith iz Red Hot Chili Peppers-a na bubnju.