Sat. May 8th, 2021

Credit: press

Ozzy Osbourne pripremio 15 pesama za naredni album

Ozzy Osbourne kaže da je za svoj sledeći studijski album spremio 15 pesama.

Legendarni pevač sprema svoj novi album, nastavak albuma “Ordinary Man” iz 2020. godine, zajedno sa gitaristom i producentom Andrew Wattom.

„Napravio sam 15 numera“, rekao je Metal Hammeru o napretku u radu na albumu. „Održava me u životu, znaš. U poslednje dve godine bio sam u užasnom jebenom stanju između nesreće [pada kod kuće zbog kojeg je teško povređen, a zatim i pandemije. To me održava pri zdravoj pameti; Trebala mi je muzika. ”

„Malo se borim, ali polako, ali sigurno stižemo“, dodao je. „Moja jedina briga trenutno je završiti ovu prokletu stvar. Imamo isto vreme za produkciju kao i prošli put, tako da će sigurno biti nekih sličnosti. Ali moraćete samo da sačekate i vidite šta smo spremili. “

Watt je nedavno otkrio da će se na sledećem Osbourneovom studijskom albumu naći članovi bendova Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers i Metallica, o čemu više možete pročitati ovde.

Od decembra 2020. godine, producent je rekao da je grupa „otprilike na pola puta“ snimala novu ploču, na kojoj se nalazi bend sa Ozzy-em na vokalu, Watt-om na gitari, Metallica-inim Robert Trujillo-om na basu, i Taylor Hawkins i Chad Smith koji dele bubnjarske dužnosti.

Highwaystar Magazine radio