Pankeri Napalm Job objavili novi EP

Napalm Job, OI pank bend iz Beograda, izdali su krajem 2020.g. svoje treće izdanje, EP pod nazivom – “Kaži odjebi kome hoćeš”.

EP sadrži 6 pesama, od kojih je jedna obrada Zabranjenog Pušenja (Put u središte rudnika ). Matereijal je snimljen u Studiju Mašina 23 u Beogradu. Bend u narednom periodu planira učešće na jednoj kompilaciji, sa svojim novim pesmama. A kad okolnosti dozvole, uslediće koncertna promocija.

Napalm Job su osnovani 2019. godine. U decembru iste godine, izbacuju svoj prvi album, “Love the smell of…Napalm Job”. Album sadrži 8 krathih, brzih, pesama s kojima bend privlači pažnju pank publike. Posebno se izdvojila pesma – “Državi se jebe za nas”, za koju je snimljen i spot.
Izbačen je još jedan spot za pesmu “Jebeno Ništa”. Bend održava nekoliko uspešnih koncerata u Beogradu i vredno radi na novim pesmama. Vec u maju 2020. godine izbacuju drugi album pod nazivom “Smells like…Napalm Job”. Album sadrži 10 žestokih pesama, produkcijski bolje snimljenih nego prvenac. Uprkos vrlo skromnoj reklami, mnogi pankeri (ali i korovci i metalci) prihvataju bend i širi se baza fanova.
Krajem 2020.g. Napalm Job izdaju EP – “Kaži odjebi kome hoćeš” . Produkcijski i muzički, ovo je najzrelije i najbolje izdanje benda, za vrlo kratko vreme , EP dobija mnoge pohvale. Tektovi su direktni, bez okolišanja i uvijanja opisuju ludo vreme u kojem živimo, ukazuju na život i probleme običnog čoveka.
Napalm job čine dobro poznati muzičari sa Beogradske Punk Oi scene.
Vokal – Vajagić (Trula Romansa, Miki Pirs, Birtija)
Bas – Dime (PogonBgd)
Gitara – Ive (Trnje)
Bubnjevi – Steva