PetShopBoys-GreatestHits-Glasgow2022-StevieKyle-

Pet Shop Boys koncertni film u Beogradu i Novom Sadu

Legendarni britanski duo Pet Shop Boys proslaviće 40. godišnjicu benda koncertnim filmom njihove turneje najvećih hitova.

Ovaj ekskluzivni događaj predstaviće turneju Dreamworld: The Greatest Hits Live, snimljenu u Kraljevskoj areni u Kopenhagenu prošle godine, a može da se pogleda samo u CineStaru Beograd i Novi Sad, 31. januara i 4. februara 2024.

U spektakularnoj scenskoj predstavi sa očaravajućom scenografijom i scenskim efektima, Nil Tenant i Kris Lou izveli su uzbudljiv performans, sa raskošnim nastupom pred rasprodatom dvoranom.

Uz režiju vodećeg reditelja nastupa uživo, Dejvida Barnarda, i snimanje sa 14 kamera, ovaj potpuno novi koncertni film uključuje sve najveće hitove Pet Shop Boysa, među kojima su: “West End Girls”, “Suburbia”, “Opportunities (Lets Make Lots of Money)”, “Left to My Own Devices”, “Rent”, “Domino Dancing”, “Love Comes Quickly”, “Always on My Mind”, “What Have I Done to Deserve This” i “Its a Sin”. Pogledajte trailer:

Ulaznice su dostupne na cinestarcinemas.rs ili na blagajnama bioskopa.

Pet Shop Boys su najuspešniji duo u istoriji muzike Velike Britanije, koji su prodali više od 50 miliona ploča širom sveta I dobili nagrade za izuzetan doprinos britanskoj muzici. Njihove revolucionarne scenske predstave, proizvedene u saradnji sa rediteljima I dizajnerima, pomogle su da se redefiniše način na koji se pop muzika izvodi na sceni.